پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۶
دهه امامت و ولایت فرصتی برای احیای معنویت علوی در جامعه است

حوزه/آیت الله دری نجف آبادی شامگاه گذشته در جمع مردم آشتیان با اشاره به آغاز دهه امامت و ولایت، این ایام را فرصتی برای تبیین جایگاه ولایت و امامت دانست و بر ضرورت تبعیت از رهبری، پاسداشت آرمان‌های انقلاب و تداوم مسیر مقاومت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی ، شامگاه گذشته در جمع مردم شهرستان آشتیان فرارسیدن دهه امامت و ولایت را گرامی داشت و حضور در میان مردم ولایتمدار آشتیان را توفیقی ارزشمند و الهی توصیف کرد.

وی با اشاره به همدلی، صفا و وفاداری مردم با نظام جمهوری اسلامی، از خداوند متعال خواست قدم‌های استوار ملت در مسیر انقلاب هرگز بلغزد و زبان آنان در لحظه مرگ به ذکر «لا اله الا الله» گویا باشد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی همچنین شب اول قبر را شب عنایت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) برای مؤمنان دانست و افزود: بر اساس فرمایش امیرالمؤمنین(ع)، هر کس بمیرد ایشان را خواهد دید؛ مؤمنان چهره نورانی آن حضرت را مشاهده می‌کنند و منافقان با چهره غضب و عذاب الهی روبه‌رو خواهند شد.

وی با اشاره به آغاز دهه مبارک امامت و ولایت تا عید غدیر خم، این ایام را فرصتی برای تبیین جایگاه ولایت در جامعه عنوان کرد و گفت: امام راحل به برکت انقلاب، جهاد و شهادت، نماد امامت و ولایت را در جامعه احیا کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به واقعه غدیر خم، آیات نازل‌شده در این روز را یادآور شد و تصریح کرد: پس از ابلاغ ولایت حضرت علی(ع)، آیه «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ» نازل شد و دین به کمال رسید.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر عبرت‌گیری از تاریخ صدر اسلام، انحراف پس از پیامبر اکرم(ص) را نتیجه هواهای نفسانی دانست و گفت: اگر خشت اول کج نهاده شود، بدعت‌ها جامعه را با چالش‌های جدی روبه‌رو می‌کند.

وی با اشاره به عدالت علوی، رفتار امیرالمؤمنین(ع) در تقسیم بیت‌المال را نمونه‌ای از دقت و عدالت دانست و تصریح کرد: آن حضرت هرگز حاضر نبود حتی حقی کوچک را به ناحق تصرف کند، اما پس از پیامبر(ص) خراج‌ها و بیت‌المال به برخی افراد بخشیده می‌شد.

آیت الله دری نجف‌آبادی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای والامقام، به‌ویژه شهدای استان مرکزی، تأکید کرد : مردم این استان همواره در راه انقلاب ایستادگی کرده‌اند و از آرمان‌های خود کوتاه نخواهند آمد.

وی با اشاره به نام‌هایی از فرماندهان و شهدای بزرگ کشور، گفت: از دست دادن چنین مردانی غبطه‌انگیز است و ملت ایران همچنان آماده دفاع و شهادت است. به گفته او، باید آن‌چنان قدرتی داشت که دشمن را برای همیشه مأیوس کند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی همچنین با اشاره به ماهیت رژیم صهیونیستی، از نابودی کامل این رژیم ابراز امیدواری کرد و مقاومت، راه حسین بن علی(ع) و راه سیدحسن نصرالله را مسیر مقابله با آمریکا و اسرائیل دانست.

وی در بخش پایانی سخنان خود با یادآوری روزهای سخت دفاع مقدس در خرمشهر و دزفول، ایستادگی رزمندگان اسلام با دست خالی و اتکای به ایمان را ستود و در پایان، با تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، بر پشتیبانی از نیروهای مسلح و استمرار راه شهدا تأکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha